Ervaren pijpfitlasser

Ben jij een ervaren vakman in het aanleggen en lassen van leidingsystemen en zoek je een nieuwe uitdaging? Kom werken bij Prokal Stoomtechniek als pijpfitlasser! 

Over Ons
Prokal Stoomtechniek B.V. is een bedrijf dat zich bezighoudt met het installeren en onderhouden van installaties op het gebied van stoomtechniek. Ons bedrijf richt zich met name op het leveren en onderhouden van complete ketelhuizen met de daarbij behorende leidingwerken en apparaten ten behoeve van de industrie.

Wat ga je doen?
Als vakman voor het aanleggen en lassen van leidingsystemen bij Prokal Stoomtechniek B.V. ben jij verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van bijbehorende leidingwerken en apparaten voor onze klanten in de industrie. Je werkt zelfstandig en zorgt ervoor dat alle leidingen op een vakkundige wijze worden aangelegd en gelast, met oog voor kwaliteit en veiligheid.

Wij vragen de volgende kwaliteiten:
Naast je vakinhoudelijke kwaliteiten beschik je over goede sociale vaardigheden en een klantgerichte instelling. Je begrijpt dat de wensen van onze klanten centraal staan en handelt hiernaar. Je bent gewend om verantwoordelijkheid te nemen en kunt goed omgaan met een hoge werkdruk. Een 9 tot 5 mentaliteit is niet aan jou besteed, je bent flexibel en hebt geen moeite met het draaien van storingsdiensten.

  • Ervaring in het aanleggen en lassen van leidingsystemen
  • Klantgericht denken en handelen
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Rijbewijs B
  • VCA-diploma (voorkeur).

Dienstverband: 
Fulltime

Wij bieden:
- een afwisselende baan met grote verantwoordelijkheid;
- goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer informatie over de functie? 
Neem dan contact op met Jeroen Rijnders via 0299-427751 of mail naar jeroen.rijnders@prokal.nl. Neem je in de tussentijd nog even een kijkje op onze website? Vergeet dan vooral niet om onze ontstaansgeschiedenis te bekijken.