Over Prokal Stoomtechniek

Met ruim vijftig jaar ervaring in stoomtechniek zijn wij een betrouwbare partner gebleken. Dat komt omdat wij flexibel zijn, innovatief, kwaliteit leveren en luisteren naar onze opdrachtgevers. Tot onze trouwe klantenkring behoren bedrijven uit uiteenlopende branches, van de voedingsmiddelen tot de petrochemische en houtverwerkingsindustrie. Ook wasserijen, tuinderijen en andere bedrijven, groot of klein, weten ons te vinden. Prokal heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een totaalaanbieder in stoomtechniek. Onze vakmensen zijn experts en hét aanspreekpunt voor innovatieve oplossingen in stoomtechniek.

Erkend revisiebedrijf

Wij zijn een door Lloyd’s Register erkend revisiebedrijf en zijn derhalve bevoegd om appendages t.b.v. stoomketels te reviseren, te testen en goed te keuren. Dat is voor u een grote tijd- en kostenbesparing, omdat er geen inspecteur meer aan te pas komt. Na onze revisie aan stoomketel, appendages en andere afsluiters kunt u de installatie direct weer in gebruik nemen. Tevens zijn wij VCA en IS9001 gecertificeerd.

Visie en missie

Wat kunt u verwachten als u zaken doet met Prokal Stoomtechniek?
Wij investeren in kennis, kwaliteit en innovatie en spelen in op de vraag van de markt. Om een voorbeeld te noemen: klanten met vestigingen in het buitenland vragen ons om daar stoomketels en service en onderhoud te leveren. Zij kiezen ook in het buitenland voor Prokal als betrouwbare businesspartner. Wij groeien met de behoeften van onze klanten mee en passen onze bedrijfsprocessen daarop aan. We werken met betrouwbare leveranciers en bouwen aan langdurige relaties.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij nemen onze verantwoordelijkheid inzake mens en milieu. De veiligheid van mensen en hun leefomgeving vinden we heel belangrijk. Daarom investeren we in de technologie voor duurzaamheid van onze stoomketels en helpen onze klanten een hoger rendement te realiseren. Ook voor besparingsadviezen in stoomtechniek bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over ons beleid, dan sturen wij onze beleidsverklaring graag toe!