Ervaren bankwerker/lasser

Ben jij een ervaren bankwerker/lasser die graag werkt aan het samenstellen van apparaten? Wil jij je talenten inzetten bij een dynamisch bedrijf dat hoogwaardige producten levert aan diverse branches? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Prokal Stoomtechniek B.V. is een bedrijf dat zich bezighoudt met het installeren en onderhouden van installaties op het gebied van stoomtechniek. Ons bedrijf richt zich met name op het leveren en onderhouden van complete ketelhuizen met de daarbij behorende leidingwerken en apparaten ten behoeve van de industrie.

Wat ga je doen
Als bankwerker/lasser bij ons bedrijf ga jij je voornamelijk bezighouden met het samenstellen van apparaten. Jij bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig en kwalitatief hoogstaand samenstellen en lassen van de onderdelen, waarbij je rekening houdt met de geldende veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen. Naast het lassen en samenstellen zorg jij er ook voor dat de werkplaats netjes en geordend blijft, en dat het benodigde gereedschap en materiaal op de juiste plek aanwezig is.

Wij vragen de volgende kwaliteiten:
Naast je vakinhoudelijke kwaliteiten beschik je over goede sociale vaardigheden en een klantgerichte instelling. Je begrijpt dat de wensen van onze klanten centraal staan en handelt hiernaar. Je bent gewend om verantwoordelijkheid te nemen en kunt goed omgaan met een hoge werkdruk. Een 9 tot 5 mentaliteit is niet aan jou besteed, je bent flexibel en hebt geen moeite met het draaien van storingsdiensten.

  • Klantgericht denken en handelen
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Rijbewijs B
  • VCA diploma (voorkeur).

Dienstverband: 
Fulltime

Wij bieden:
- een uitdagende baan met een grote verantwoordelijkheid;
- goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vragen over de functie?  
Neem dan contact op met Jeroen Rijnders via 0299-427751 of mail naar jeroen.rijnders@prokal.nl. Staat je droombaan hier niet tussen, maar heb je wel interesse om bij Prokal te komen werken? We vinden het leuk om van je te horen! Kijk ondertussen ook even op onze website en vergeet dan vooral niet om onze ontstaansgeschiedenis te bekijken.